Tarife între 45 şi 150 lei pentru cazarea în căminele UCB

216

Pentru anul universitar 2012-2013, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor 122 de locuri de cazare în cele trei cămine pe care le deţine. Tarifele de cazare pentru acest an se încadrează între 45 şi 150 lei pe lună de persoană, iar pentru masă fiecare student va scoate din buzunar 200 de lei lunar. Perioada de depunere a cererilor pentru locurile din căminele UCB se încheie pe 24 septembrie.

O săptămână şi jumătate mai au la dispoziţie studenţii Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu pentru a solicita cazarea într-unul din căminele UCB. “Perioada de depunere a cererilor pentru cazare în cămine este până pe 24 septembrie. Comisia de cazare face repartizarea în camere până pe 27 septembrie, până atunci făcându-se şi cazarea efectivă. Pentru acest an universitar avem 122 de locuri în căminele noastre, iar în cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare de 122, avem posibilitatea de a mai caza încă 30 de persoane în locaţia celor de la Tabere”, a declarat Liviu Cârţână, prorector al Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Studenţii din anul I au avut posibilitatea de a opta pentru un loc în cămin în momentul completării fişei de înscriere. Repartizarea se va face în funcţie de medii.

Tarife pentru masă şi cazare
Studenţii care vor sta la cămin vor plăti taxe diferite, în funcţie de locaţie. Astfel, la Complexul Studenţesc Debarcader tarifele sunt: 150 lei/lună/persoană-cazare pentru studenţii bugetaţi, 200 lei/lună/persoană-masa de prânz pentru studenţii bugetaţi/taxă şi 245 lei/lună/persoană-cazare pentru studenţii cu taxă. La Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare Horticolă tinerii vor plăti: 45 lei/lună/persoană/pentru studenţii bugetaţi şi 140 lei/lună/persoană/pentru studenţii cu taxă. La Căminul de la Inspectoratul Şcolar Judeţean tarifele sunt de 75 lei/lună/persoană/pentru studenţii bugetaţi şi 170 lei/lună/persoană/pentru studenţii cu taxă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here