Tânărul din Tismana, care a dispărut după ce a lăsat un bilet de adio, dat în urmărire la nivel național

335

Tânărul de 30 de ani, care a plecat de acasă pe 7 decembrie, lăsându-i mamei un bilet de adio, nu a fost găsit de polițiști. Acesta a fost dat în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea lui Florin Albișor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Mama lui Florin Albișor a fost cea care a sesizat Poliția. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Gorj, Andrei Lazăr, tânărul era cercetat într-un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și se afla sub control judiciar, în timpul verificărilor. Acesta ar fi şi motivul pentru care ar fi plecat de acasă. Pompierii l-au căutat în lacul din localitate, însă nu a fost găsit.
“La data de 7 decembrie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 62 de ani, din comuna Peștișani, cu privire la faptul că fiul său, Albişor Florin, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,60 metri, păr negru drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.
Surse susţin că, în biletul de adio, Florin l-ar fi rugat pe fratele său să dea numele copilului pe care îl va avea. “Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (…) Neluțu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!”, ar fi scris acesta. Bărbatul era beneficiar de ajutor social.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here