Tâlhari reţinuţi

172

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 27 ani, unul din localitate, iar ceilalţi patru din comuna Licurici, care în cursul zilei de ieri, ar fi săvârşit pe raza municipiului trei infracţiuni de tâlhărie. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de o femeie, de 31 de ani, din localitatea Plopşoru, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada 23 August, persoane necunoscute i-ar fi smuls o geantă în care se aflau documente personale, două carduri şi 100 de lei, după care ar fi fugit pe strada Progresului. La scurt timp, unul dintre poliţişti a identificat un suspect pe strada Bradului, care a fost prins şi imobilizat.Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat încă patru tineri care ar fi participat la săvârşirea acestei infracţiuni, precum şi la alte două fapte de acelaşi fel.
Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în seara zilei de 21 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, cei în cauză ar fi sustras un telefon mobil unui minor, de 10 ani, care se afla pe strada 1 Decembrie, din localitate.
De asemenea, în aceeaşi seară, în jurul orei 19.50, suspecţii ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui minor, de 15 ani, din comuna Ciuperceni şi i-ar fi sustras un telefon mobil, în timp ce acesta se afla în zona Parcului Coloanei Infinitului. Suspecţii urmează să fie prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here