Sute de vitezomani, sancţionaţi de poliţişti

196

În doar trei zile, aproape 500 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional de poliţiştii rutieri din Gorj pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 16 dintre aceştia au rămas şi fără permis.  Recordul îl deţine un bărbat de 30 de ani, din Leleşti, prins în timp ce conducea cu 121 km/h.

În perioada 20-22 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au acţionat pentru combaterea nerespectării de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
Cu această ocazie, poliţiştii rutieri au aplicat 484 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, dintre care 16 sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.
Celor 16 conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de şofa pentru 90 de zile.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, în perioada desfăşurării acţiunii nu au fost înregistrate accidente de circulaţie soldate cu victime, care să aibă drept cauză a producerii nerespectarea regimului legal de viteză.

Prins cu 121 km/h
Printre vitezomanii sancţionaţi de poliţişti se numără şi un bărbat de 30 de ani, din Leleşti, prins în timp ce circula pe DN 67 D cu 121 km/h. „La data de 22.02.2015, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au depistat cu aparatul video radar un tânăr de 30 de ani, din localitatea Leleşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 D, cu viteza de 121 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002 Rep., iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here