Strategia de campanie a PSD, dezbătută la Bucureşti

380

carciumaruFlorin Cârciumaru şi Ion Călinoiu s-au deplasat ieri la Bucureşti pentru a participa la o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al acestei formaţiuni politice pentru a stabili strategia de campanie

a partidului pentru campania electorală. Liderii PSD Gorj au plecat spre capitală pentru a decide alături de colegii lor din partid care vor fi alianţele care se vor face pentru turul al doilea al prezidenţialelor şi pentru a li se da mână liberă pentru negocierile cu formaţiunile politice viitoare. În timp ce se aflau în drum spre capitală, cei doi pesedişti au fost anunţaţi de accidentul rutier în care a fost implicat Ionel Manţog, fiind uimiţi de cele întâmplate.

calinoiuLiderii tuturor filialelor PSD din teritoriu au fost convocaţi ieri, la Bucureşti, pentru a participa la şedinţa Comitetului Executiv al partidului. Motivul: analizarea şi aprobarea liniilor directoare pe care PSD va merge în negocierea cu PNL. Şedinţa a fost programată să înceapă la ora 15.00 la sediul partidului din Şoseaua Kiseleff nr.10 şi a permis consultarea liderilor social-democraţi referitor la garanţiile pe care PSD le poate oferi pentru o eventuală guvernare PSD-PNL.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here