Spitalul Novaci va avea o magazie nouă

325

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci şi-a propus să construiască o nouă magazie de schimb. Actuala este destul de veche şi nu mai corespunde standardelor cerute de Sanepid. Cel mai probabil, noua magazie va fi construită şi dată în folosinţă în primăvara anului viitor.

După ce a fost modernizat şi dotat ca la carte, Spitalul Orăşenesc Novaci va beneficia de noi investiţii. Managerul unităţii a decis să construiască o magazie de schimb nouă, conform standardelor cerute de Sanepid. „Am în planul de dezvoltare o magazie de schimb. Anul acesta nu cred că mai avem timp să o facem, astfel încât o vom construi în primăvara anului viitor. În această magazie se ţin lenjeriile, se triază pe sexe, pe sortimente. Sanepidul ne cere anumite standarde, iar noi trebuie să le îndeplinim. Actuala magazie este veche şi nu mai corespunde, de aceea vom construi una nou, în curtea spitalului”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
În noua construcţie ce urmează a se realiza cel mai târziu în primăvara anului viitor, parterul va fi utilizat pentru lenjerii, restul clădirii fiind destinat cabinetelor. Cel mai probabil investiţia va fi susţinută şi de Primăria Novaci, ce are în administrare unitatea spitalicească şi care se implică în dezvoltarea acesteia.
M.S.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here