Spitalul Novaci, sponsorizat cu televizoare şi frigidere

179

IMG_3128Chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, datorită unor sponsorizări, Spitalul Orăşenesc Novaci a fost dotat cu televizoare şi frigidere. Conducerea unităţii spitaliceşti este deosebit de recunoscătoare celor care au făcut aceste donaţii.

Recenta sponsorizare de care a beneficiat Spitalul Orăşenesc Novaci este mai mult decât binevenită pentru pacienţii internaţi în această unitate. Televizoarele au fost instalate în sălile de mese, de la fiecare secţie; astfel, bolnavii vor putea să urmărească programele şi emisiunile lor preferate. „Din sponsorizări am pus televizoare în sălile de mese de la fiecare secţie şi ne bucurăm foarte mult că am primit aceste sponsorizări, pentru că acum pacienţii noştri vor putea să urmărească ştirile şi emisiunile preferate”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Cinci frigidere noi, la spitalul din Novaci

Pe lângă televizoare, Spitalul Orăşenesc Novaci a primit şi cinci frigidere. „Tot din sponsorizări am primit şi cinci frigidere. Deocamdată nu ne-am hotărât dacă să le punem pe toate la o secţie, sau câte unul la fiecare secţie, dar ele sunt foarte binevenite. Noi mai aveam frigidere în sălile de mese, în cabinetele medicilor şi în cele ale asistentelor, dar ne bucurăm foarte mult că am mai primit încă cinci”, a explicat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii spitaliceşti din Novaci va încerca, pe parcursul anului viitor, să doteze fiecare salon al spitalului cu câte un frigider. Directoarea Spitalului Orăşenesc Novaci doreşte ca pacienţii internaţi aici să beneficieze de cele mai bune condiţii, de aceea dotarea saloanelor este o preocupare importantă pentru aceasta.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here