Spitalul Novaci angajează economist şi kinetoterapeut

310

Spitalul Orăşenesc Novaci organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de economist II în cadrul Serviciului RUNOS şi juridic şi a unui post de kinetoterapeut Compartimentul RMFB. Data limită pentru depunerea dosarelor este 23 octombrie.
Persoanele care doresc să participe la concursul organizat de Spitalul Orăşenesc Novaci pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de economist II în cadrul Serviciului RUNOS şi juridic şi a unui post de kinetoterapeut Compartimentul RMFB, trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Astfel, cei care optează pentru postul de economist trebuie să aibă diplomă de licenţă şi o vechime de cel puţin şase luni în specialitate, aceleaşi condiţii fiind necesare şi pentru postul de kinetoterapeut.
Dosare de concurs se depun până pe 23 octombrie, ora 15.00. Selecţia dosarelor are loc pe data de 27 octombrie, proba scrisă susţinându-se pe 4 noiembrie, iar interviul este programat pe 10 noiembrie. Concursul se va desfăşura la sediul spitalului.
Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul RUNOS al Spitalului Orăşenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here