Spitalul Judeţean pregăteşte centralele pentru iarnă

143

Pentru sezonul rece 2012-2013, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pregăteşte doar centralele termice, cămara de alimente nemaifiind necesară, dat fiind faptul că serviciile de hrană ale unităţii vor fi externalizate. Conducerea SJU Târgu-Jiu spune că s-au început probele la centrale şi că sunt luate toate măsurile pentru asigurarea căldurii în saloane pe tot parcursul iernii.

În plină toamnă, spitalele din judeţul nostru încep să se organizeze pentru întâmpinarea sezonului rece. La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, în centrul atenţiei de află sistemul de încălzire şi furnizare a apei calde. „Pentru iarnă noi facem pregătiri în ceea ce priveşte centralele termice ale spitalului. Se fac verificările tehnice, se semnează contractele de service. Totodată, facem probele la centrale pentru a ne asigura că totul va fi bine pe parcursul iernii. Vrem să ne luăm toate măsurile pentru a nu apărea probleme în sezonul rece”, a explicat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

SJU nu va mai avea cămară de alimente
Managerul Vasile Stănculete a spus că începând cu acest an nu se va mai asigura cămara cu alimente, serviciul de hrană fiind în proces de externalizare. „Nu mai trebuie să mai facem cămara de iarnă pentru că la noi se externalizează serviciul de preparare şi distribuire a hranei. Deja caietul de sarcini a fost trimis, urmând licitaţia pentru acest serviciu. Prin urmare, nu ne vom mai ocupa noi de hrana bolnavilor, aşadar nu mai trebuie să facem stocul de alimente pe care-l făceam în anii trecuţi”, a declarat Stănculete.
Reamintim faptul că externalizarea serviciilor nemedicale de preparare şi distribuire a hranei pentru bolnavii internaţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-a aprobat în şedinţa de Consiliu Judeţean din luna iulie, la ora actuală procesul de externalizare fiind în derulare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here