Spitalul Judeţean continuă achiziţia de aparatură medicală

354

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu continuă să facă eforturi pentru a dota unitatea sanitară cu tot ceea ce este necesar astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune condiţii de diagnosticare a afecţiunilor medicale. Astfel, în perioada următoare se vor face noi achiziţii de aparatură medicală, graţie economiilor rezultate în urma ultimelor licitaţii derulate tot pentru aparatură.

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, anunţă că va continua dotarea unităţii cu aparatură medicală. „Din cele 60 de miliarde pe care le-am primit pentru aparatură, am reuşit să reducem preţurile la licitaţiile făcute şi am mai luat o trusă chirurgie ORL, 1 lupă binoculară, un ventilator compatibil RMN şi un rezectoscop bipolar cu sursă endoscopică”, confirmă managerul SJU Târgu-Jiu.
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu consideră că după finalizarea procedurilor de achiziţie a apaturii medicale, această unitate sanitară va fi, din punct de vedere al dotărilor, la cote superioare, astfel încât pacienţii din judeţul Gorj să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze la clinici universitare, ci să poată fi diagnosticaţi corect şi corespunzător aici.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here