Spitalul Judeţean a primit încă o donaţie de la nemţi

314

Asociaţia Kliniken Helfen, Cercul Doamnelor şi Masa Rotundă din Germania au revenit la Târgu-Jiu cu daruri pentru cei mici, dar şi cu paturi şi alte obiecte pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Ca şi până acum, intermediarul acestei acţiuni caritabile a fost Cristi Tudor, cel care a păstrat legătura cu nemţii, reuşind să îi convingă pe aceştia să se întoarcă în judeţul nostru.

Asociaţia Kliniken Helfen a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, în luna august 2014, paturi de spital, noptiere, saltele şi alte materiale sanitare. Conducerea spitalului a ţinut legătura cu nemţii, aceştia revenind anul trecut de donatie nemti (1)sărbători cu cadouri pentru copii. Vestea bună este că nemţii s-au întors la Spitalul Judeţean şi au venit încărcaţi cu daruri pentru micii pacienţi, dar şi cu paturi şi alte materiale pentru spital. „Produsele aduse de cei de la Kliniken Helfen din Germania sunt noi, exact ca şi în transportul trecut. Aşteptăm un transport mai mare, care va consta într-un convoi de 7-8 tiruri, în primăvară. Bineînţeles că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după toate investiţiile făcute de Consiliul Judeţean şi de Ministerul Sănătăţii, categoric orice lucru nou este binevenit, drept pentru care şi noi ne bucurăm pentru că aduce un plus valoare investiţiilor deja realizate. Acum au adus paturi cu tot cu saltele, cărucioare cu rotile, cârje şi multe cadouri pentru copiii internaţi în spital în acest moment”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Cristi Tudor, omul de legătură cu nemţii
Ca şi la acţiunile caritabile precedente, şi de această dată, omul de legătură cu nemţii a fost Cristi Tudor. El a spus că acţiunile de acest gen vor continua. „Mă bucur că am reuşit şi de această dată să aducem bucurie pentru copiii internaţi la Spitalul Judeţean, care au primit cadouri de la reprezentanţii Cercului Doamnelor şi Mesei Rotunde din Germania. Spitalul a beneficiat acum de o donaţie puţin mai restrânsă, acesta fiind, practic, convoiul de Crăciun, dar anul viitor vom reveni cu un convoi cu paturi, saltele şi alte materiale necesare unităţii sanitare”, a confirmat Cristi Tudor.
Potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, se doreşte şi înlocuirea completă a paturilor, saltelelor şi noptierelor ce se regăsesc acum în saloane, cele donate de nemţi fiind de o calitate foarte bună.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here