Spitalul de Pneumoftiziologie angajează medic în specialitatea Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie

295

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu angajează medic în specialitatea Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie. Deocamdată se aşteaptă publicarea anunţului privind organizarea concursului de angajare, ulterior urmând a fi stabilit calendarul pentru susţinerea probelor.

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a făcut demersurile necesare în vederea organizării concursului de angajare a unui medic specialist în Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie. „Noi am transmis la Ministerul Sănătăţii documentaţia necesară şi aşteptăm să se publice anunţul. Dacă sunt medici interesaţi de acest post, îi aşteptăm cu drag şi ne dorim să găsim un specialist care să lucreze la noi. Postul este pe perioadă nedeterminată”, a confirmat Ion Măruţă, şeful Biroului de Resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Înscrierile pentru postul vacant de medic se vor face în termen de 15 zile de la publicarea anunţului, examenul susţinându-se în minimum 31 şi maxim um 90 de zile de la publicare. Pe site-ul spitalului, dar şi la sediul său, au fost afişate datele suplimentare privind tematica, bibliografia şi alte informaţii despre acest concurs.

Planuri pentru Compartimentul de recuperare
„Compartimentul de Recuperare Medicală Respiratorie” este cel mai nou compartiment al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Acesta cuprinde o sală de kinetoterapie modernă, dotată corespunzător, dar şi salina artificială de suprafaţă „Tudor Vladimirescu”.
Pentru că îşi doreşte ca acest compartiment să se dezvolte, actuala conducere a spitalului încearcă să-l şi modernizeze şi să-l doteze corespunzător. „Pentru acest compartiment s-a decis achiziţionarea de echipamente medicale specifice, de electroterapie, microunde şi ultrasunete. Acestea, pe lângă medicaţia specifică, salinoterapie şi exerciţiile de kinetoterapie, vor conduce la realizarea unui act medical de calitate”, a explicat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Serviciile „Compartimentului de Recuperare Medicală Respiratorie” sunt destul de solicitate de către pacienţi, acesta fiind şi motivul pentru care conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu face eforturi pentru dezvoltarea compartimentului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here