Spitalul Bumbești-Jiu organizează concurs pentru funcția de director medical

370

Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical, persoană fizică. Dosarele de înscriere se depun până la data de 9 iunie, ora 15.00, iar concursul are loc în data de 19 iunie.

La concursul organizat de Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu pot participa persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ condițiile generale și specifice prevăzute de OMS nr. 284/2007, cu modificările și completările ulterioare. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată cu diplomă de licență, sau echivalentă, în medicină; să fie confirmați ca medic primar sau specialist și să aibă cel puțin doi ani vechime ca medic specialist sau competențe ori atestat în managementul serviciilor de sănătate, ori absolvenți ai cursului de management spitalicesc.
Regulamentul de organizare a concursului și bibliografia sunt afișate pe site-ul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, putând fi consultate și la secretariatul unității.

Concurs în iunie
Dosarele de înscriere se depun până la data de 9 iunie, ora 15.00, iar concursul are loc în data de 19 iunie. Taxa de participare este 250 de lei și se va achita la casieria spitalului.
Concursul constă în trei probe: test grilă, susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție.
Alte detalii privind organizarea concursului și bibliografia se pot obține de la compartimentul RUNOS al Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, precum și de pe pagina de internet a acestuia.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here