Spărgători de ATM-uri, reținuți după percheziții

295

În perioada 1 – 16 octombrie, Poliţia Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul 112, de reprezentanții unor unități bancare de pe raza municipiului, despre faptul că „persoane necunoscute au forțat fanta de eliberare bancnote la mai multe ATM-uri bancare, fiind sustrase diferite sume de bani”.

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj şi colegii acestora, din cadrul IPJ Hunedoara, au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, una din județul Brăila și două din județul Hunedoara. Vineri, au fost efectuate şi descinderi în acest caz.
„În continuarea activităților pentru documentarea activității infracționale a suspecților, polițiștii gorjeni au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare în municipiul Vulcan, județul Hunedoara, ocazie cu care au fost identificate mai multe mijloace de probă folosite de suspecți la comiterea infracțiunilor.
Totodată, în baza unor date operative obținute de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj și a colaborării cu polițiști din cadrul IPJ Dolj, cele trei persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce sustrăgeau bancnote dintr-un ATM, pe raza municipiului Craiova, fiind imobilizate și introduse în arestul IPJ Dolj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării comiterii faptelor și a întregii activități infracționale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here