Șomerul Boza și-a păstrat vila și mașina de serviciu! A fost vizitat la locuința plătită de CEO de fostul subaltern Iacob

3834

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia a rămas șomer imediat după ce a fost revocat, săptămâna trecută, din funcția deținută în Directoratul companiei. Deși raportul său contractual cu societatea a încetat, Boza continuă să folosească resursele CEO, mai precis mașina de serviciu, un jeep, și locuința închiriată la o vilă situată la ieșirea din Târgu-Jiu spre Tismana. Mai exact, CEO încă plătește 500 de euro pe lună pentru locuința ocupată de Boza, care ar fi trebuit din 23 aprilie să fie plătită de acest chiriaș. Semn că Boza încă stă la vila plătită de CEO este prezența, vineri dimineață, la vilă, a lui Dumitru Iacob, șeful Direcției Suport, al cărui scaun tremură și el la ora actuală, și mașina companiei la poarta fostului manager.

În ședința Consiliului de Supraveghere din 22 aprilie au fost revocați din funcțiile deținute în Directorat, Dan Vasile, Ovidiu Bălăcescu și Sorinel Gheorghe Boza.Dacă Dan Vasile, a doua zi, a părăsit locuința de serviciu, undeva pe strada Amaradiei, plecând și din biroul ocupat în companie, revenind director la sucursala Craiova II, nu același lucru s-a întâmplat cu Boza.De altfel, și Bălăcescu a părăsit biroul și a revenit pe postul de inginer la Direcția Dezvoltare.
Dacă cei doi s-au supus însă schimbării, Boza nu a avut ce face doar în cazul biroului, ce a fost ocupat de Gore Popescu, și a secretarei, Minodora fiind preluată de noul membru din Directorat. Mai precis, Boza încă ține cu dinții de mașina de serviciu și de locuința din Târgu-Jiu, dovadă fiind mașina parcată încă la poarta locuinței. De altfel, aici, vineri, a primit vizita lui Dumitru Iacob, sfetnicul lui în vremurile de glorie de la vârful CEO, ambii fiind în suferință, unul după post, iar celălalt după funcția pe care urmează să o piardă. Cei doi și-au plâns probabil, unul pe umărul altuia, pentru că zilele senine s-au cam dus.

Fără asigurare pentru un nou loc de muncă!
De altfel, nu este un secret că fostul ,,manager al anului” își plânge de milă în intervenții publice, amenințând chiar cu judecata în cazul celor care l-au detronat din funcție, fiind șocat și acum de ,,cadoul” oferit de CEO, cu o zi înainte de ziua sa onomastică. De când a pierdut funcția de președinte al Directoratului, fiind sigur că urmează și pierderea calității de membru din acest organism, Boza și-a tot întins antenele după un loc de muncă, dar acțiunile au fost fără succes. Boza trage astfel speranța că actualul manager, Daniel Burlan, ușor de speriat, îi va crea o direcție și-l va angaja în companie, în fruntea viitoarei structuri, lucru care ar fi însă o mare greșeală pentru actualul conducător.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here