Șofer beat și vitezoman, prins la Bumbești-Jiu

293

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroşani, a fost depistat, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă, pe raza oraşului Bumbeşti–Jiu. ”A fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 128 km/h în localitate. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Tot sâmbătă, polițiștii gorjeni au identificat în trafic un bărbat de 34 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgu-Jiu, având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu este singur caz descoperit în weekend.
”De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din comuna Stoina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B-Căpreni, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai precizat Andrei Lazăr.
În toate aceste cauze s-au întocmit dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here