SJU scoate la concurs noi posturi de medici

395

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a organizat concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante de medic. Ultima zi de înscriere  a fost luni, 7 martie. Și-au depus dosarele trei medici pentru Secția Ginecologie și un medic pentru postul de la Secția de Medicină Internă. Potrivit reprezentanților unității sanitare, vor fi scoase la concurs noi posturi de medic, pentru unele dintre ele fiind deja solicitată aprobarea de la Consiliul Județean Gorj.

Anul acesta se vor scoate la concurs două posturi pentru Chirurgie pentru arși și Neurochirurgie. Pentru cele două specializări au fost solicitate aprobările Consiliului Județean Gorj. În următoarea perioadă, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va organiza concurs pentru ocuparea a șase posturi de medici pe diverse specializări.
La concursul organizat recent, nu s-a înscris nimeni pentru posturile vacante pe secțiile Boli infecțioase, Cardiologie, Neuropsihiatrie infantilă și Psihiatrie. „Din păcate, unele dintre aceste posturi au fost scoase la concurs chiar și de patru ori în ultimii doi ani și degeaba. Nu sunt medici specialiști pe aceste specializări sau poate nu doresc să vină la Târgu-Jiu. Noi am anunțat aceste concursuri așa cum trebuie, s-a aflat de ele“, a menționat șeful Biroului de Resurse Umane al SJU Târgu-Jiu.
Pentru posturile recent scoase la concurs și-au depus dosarele trei medici pentru Secția Ginecologie și un medic pentru postul de la Secția de Medicină Internă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here