Sindicaliştii speră ca amnistia fiscală să nu fie doar o promisiune electorală

193

toropReprezentanţii sindicatelor funcţionarilor publici din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj speră ca amnistia fiscală să nu fie numai o promisiune electorală; ei îşi doresc ca amnistia să se voteze şi să se pună în aplicare cât mai curând posibil.

Liderii sindicatelor funcţionarilor publici din judeţul nostru au cerut parlamentarilor, în special celor din USL, să sprijine adoptarea proiectului de act normativ privind amnistierea fiscală a funcţionarilor din administraţia publică care au beneficiat de anumite sporuri potrivit prevederilor contractelor colective de muncă. După aproape o lună de zile de când nu mai ştiu nimic despre acest proiect, sindicaliştii spun că îşi doresc ca amnistia fiscală să nu fi fost doar o promisiune electorală. „Vom stabili un plan de bătaie în privinţa amnistiei fiscale pentru că nu vrem să ne trezim că a fost doar o promisiune electorală”, a precizat Sorin Torop, preşedintele Sindicatului Funcţionarilor Publici din DGASPC SANITAS Gorj. Încă de când amnistia fiscală era o simplă iniţiativă a UDMR, Torop a trimis memorii tuturor parlamentarilor de Gorj şi nu numai.

Pasăre: „Mi-a trecut prin minte că este doar o promisiune electorală”

Şi Nicolae Pasăre, preşedintele Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj spune că s-a gândit de foarte multe ori dacă nu cumva povestea Nicolae Pasare1cu amnistia fiscală a fost doar o promisiune electorală. „De multe ori îmi trece prin minte că a fost doar o promisiune electorală. Noi ne dorim să nu fie aşa, să nu rămână doar o promisiune, ci să se concretizeze şi să se pună în aplicare cât mai curând”, confirmă Nicolae Pasăre. Reamintim faptul că şi conducerea Federaţiei SANITAS a solicitat politicienilor să sprijine adoptarea proiectului de lege privind amnistierea fiscală a funcţionarilor din administraţia publică, care au beneficiat de anumite sporuri potrivit prevederilor contractuale colective de muncă.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here