Sexagenar cercetat pentru comiterea a şase infracţiuni

230

La 64 de ani, un gorjean este cercetat pentru săvârşirea a nu mai puţin şase infracţiuni, asta după ce, beat fiind, a plecat la plimbare cu un moped furat, a căzut şi s-a rănit, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În cursul zilei de 21 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat din comuna Berleşti cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe un moped. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat de 64 de ani, care prezenta halenă alcoolică şi a plecat de la locul accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii. Investigaţiile poliţiştilor au scos la iveală şi motivul pentru care bărbatul nu dorea să stea la discuţie cu ei. „În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că mopedul a fost sustras de bărbat de la o persoană, din aceeaşi localitate. De asemenea, a reieşit faptul că mopedul nu era înmatriculat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, vătămare corporală din culpă, conducerea unui moped neînmatriculat pe drumurile publice, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here