Şedinţa extraordinară a CL Peştişani nu s-a mai ţinut din lipsă de cvorum

273

Şedinţa de joi a CL Peştişani, ce trebuia organizată la ora 14.00, nu s-a putut ţine din lipsa consilierilor. Din 13 aleşi, la şedinţa cerută de trei consilieri PNL, au lipsit 7, dar şi reprezentanţii primăriei, secretara Aurelia Mucenic luându-şi concediu medical cu două zile înainte de şedinţă. De altfel, aceeaşi Mucenic a părăsit şedinţa ordinară trecută, în care trebuia repus în drepturi fostul viceprimar al localităţii Ilie Fuiorea.
Campania electorală bate la uşă, iar pentru Peştişani lupta este aprigă, Florin Pavel, edilul în exerciţiu, nemaicandidând pentru un nou mandat.
A.Stoica

5 COMENTARII

  1. Pavel poate castiga inca un “mandat” de 9 luni la Rahova. Acolo ii sta cel mai bine, cu toate ca el se da tot nevinovat, adica este o victima a justitiei.

  2. Aurelia este stapana Primariei Pestisani , face numai ce vrea .Zice ca e bolnava in concediu medical dar se plimba prin Mol toata ziua .

  3. Pai doamna secretara Aurelia Mucenic s-a imbolnavit datorita lui Nicolcioiu pt ca o munceste prea mult, mai ales la etajul 2 al primariei, acolo fac serviciu cei doi indragostiti. Nu stiu de unde atata putere si pe Nicolcioiu asta, ca daca te uiti la el zici ca se sfarseste, are multe probleme pe cap, smecheriile si iubitele l-au bagat la apa de tot.

  4. Doamna asta e secretara cu liceu fara facultate de asta merge bine treaba la Primarie mai ales ca are salariu de 40 de milioane .daca are pile la domnu Nicolcioiu .

  5. aritmetica lui Pigui e simpla : voturile lui Nicolcioiu+ voturile lui Pavel+ce mai are el= PRIMARIE. logica alegatorului e tot simpla :Nicolcioiu si Pavel sub porunca lui Pigui au nenorocit comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here