Secretarul general al TSD îl vede pe Ponta premier

256

22 PSD[(000693)18-57-45]Ioana Pop, secretarul general al Tineretului Social-Democrat, prezentă ieri la Târgu-Jiu pentru o acţiune importantă realizată în colaborare cu tinerii social-democraţi din Gorj, a declarat că îl vede pe preşedintele partidului, Victor Ponta mai degrabă premier decât candidat la preşedinţie.

Maramureşanca Ioana Pop este apropiată TSD Gorj, ea şi Claudiu Teodorescu, şeful Tineretului Social-Democrat din judeţul nostru, având o activitate veche în organizaţie.

Prin acţiunea demarată însă ieri, adică aceste cafenele politice, la iniţiativa TSD, tinerii din cadrul Uniunii Social Liberale(USL) demonstrează că fac paşi în această nouă structură mai rapid decât seniorii. Ioana Pop şi Claudiu Teodorescu au fost cei care au moderat astfel prima şedinţă a tinerilor USL din judeţul Gorj. Aproximativ 70 de social-democraţi, liberali şi conservatori din organizaţiile de tineret şi-au anunţat prezenţa la dezbaterea pe problema locurilor de muncă şi atragerea fondurilor europene, desfăşurată ieri seară la o cafenea din oraş. La dezbateri au participat tineri membri ai PNL, PC şi PSD. Demersul tinerilor social-democraţi este primul de acest gen iniţiat şi la nivel naţional de la înfiinţarea USL.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here