Scrisoare deschisă pentru Dragnea de la un lider de sindicat din Gorj

305

Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia, aparținând C.E.Oltenia, i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui PSD, Liviu Dragnea. După ce l-a felicitat pentru rezultatele obținute la parlamentare, Bunoaica a trecut direct la o solicitare legată de compania de stat din Gorj și de directorul acesteia Sorin Boza.

“Concret, cred că în Complexul Energetic Oltenia, pilonul energiei românești în momente de grea cumpănă cum s-au dovedit cele de la începutul anului 2017, nu ar trebui schimbat Directorul General, Boza Gheorghe Sorinel. În sfârșit, după multe dispute și încercări «tehnocrate» de a găsi o conducere care să poată redresa compania, avem un manager care cred că poate face față cu brio cerințelor postului. A preluat compania într-un moment extrem de delicat și a știut să facă, într-un timp scurt, o echipă care să poată transmite salariaților încrederea și speranța că munca lor va fi din nou apreciată și că se poate conduce și încă bine și în momente dificile”, a transmis Bunoaica în scrisoarea deschisă.
dragneaAcesta i-a mai comunicat lui Dragnea că, în postura sa de lider de sindicat, se află în situația oarecum ingrată “în care aproape toate sindicatele din CEO susțin ca noul manager să fie lăsat să-și continue munca începută la CE Oltenia și să arate că statul nu este un prost administrator”.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here