Scriitoarea Aurora Dumitrescu lansează romanul „Cagliostro”

255
Signature --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Editura Aius și Revista Mozaicul organizează vineri, 26 octombrie 2018, ora 18.00, în Târgu-Jiu, la Ducu’s Pub, strada 23 August, nr. 61A, lansarea romanului „Cagliostro”, semnat de scriitoarea Aurora Dumitrescu.

Publicată în luna martie a acestui an, cartea „Cagliostro” aduce în atenția cititorului o poveste magică, ce are în centru un personaj controversat care străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos. Autoarea vă invită să rezonați cu o iubire dincolo de timp, presărată cu o gamă largă de experiențe, de la suferință fizică, la dematerializare.
Lansarea romanului are loc vineri, la Târgu-Jiu, invitați fiind: Nicolae Marinescu, Mihai Firică, Petrișor Militaru; evenimentul va fi moderat de către Alex Gregora.
Aurora Dumitrescu a debutat în 2012 cu volumul de proză Drumuri, o mărturisire autentică a propriei experienţe de viaţă. Scrisul a început ca o nevoie personală de vindecare, un medicament miraculos, netoxic, pe care a dorit să-l ofere tuturor acelora care au nevoie de miracole. A reușit prin tot ceea ce a publicat ulterior.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here