Școală extinsă cu 2 milioane lei. Corp nou de clădire cu patru săli de clasă

897

Școala gimnazială din comuna Aninoasa și satul cu același nume va fi extinsă cu un nou corp de clădire, cu parter și un etaj. Vor fi înființate patru noi săi de clasă și grupuri sanitare pentru elevi și profesori. Investiția depășește 2 milioane de lei, iar lucrările au fost scoase din nou la licitație.

Școala din satul Aninoasa a fost realizată în urmă cu 60 de ani. Aici funcționează cinci săli de clasă, o bibliotecă, cancelaria, cabinetul directorului și o magazie. Clădirea școlii va fi extinsă cu un nou corp, amplasat la o distanță de patru metri de vechea școală. Accesul în ambele clădiri se va face printr-o intrare comună.
Suprafața suplimentară care se va crea va fi de peste 300 de metri pătrați și se vor amenaja patru săli de clasă a câte 30 de locuri fiecare și grupuri sanitare pe fiecare nivel, pentru elevi și profesori.
„Contractul presupune execuție lucrări pentru realizarea investiției «Extindere Școala Gimnazială Aninoasa (4 clase) + grup sanitar + dotări, Comuna Aninoasa, jud. Gorj» cu respectarea documentației tehnice (proiect tehnic). Valoare estimată: 2.014.853,83 lei fără TVA din care: cheltuieli asigurare utilități: 47.228,89 lei fără TVA, construcții și instalații: 1.826.598,88 lei fără TVA, montaj utilaje: 16.301,06 lei fără TVA, utilaje și echipamente cu montaj: 34.228 lei fără TVA, dotări: 81.500 lei fără TVA (doar bazin vidanjabil), organizare de șantier: 8.997 lei fără TVA”, potrivit caietului de sarcini.
Constructorii interesați de lucrare au termen până pe data de 10 iunie să depună ofertele.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here