Scandal într-un bar din Drăgoteşti

223

Un scandal izbucnit sâmbătă seara într-un bar din comuna Drăgoteşti s-a terminat prost pentru cei doi tineri care s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a ajuns la spital iar celălalt este cercetat de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în loc public, al unui obiect confecţionat pentru lovire.

Sâmbătă seara, în jurul orelor 22:40, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, într-un bar din comuna Drăgoteşti, are loc o altercaţie între doi tineri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au mai găsit doar pe unul dintre tineri, celălalt fugind din bar după ce şi-a lovit adversarul cu un obiect din lemn. „Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că între doi tineri, P.N., de 21 ani şi B.V., de 22 ani, ambii din localitate, a avut loc un conflict spontan. Pe parcursul conflictului, P.N. l-a lovit pe B.V., cu un obiect din lemn, după care a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului agresiunii dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în loc public, al unui obiect confecţionat pentru lovire.

Dosar penal pentru patronul barului
Scandalul izbucnit între cei doi tineri i-a adus un dosar penal şi patronului barului, care, potrivit poliţiştilor, nu a asigurat ordinea publică în incinta localului. „Având în vedere că la acel bar nu a fost asigurată, prin personal propriu ori specializat, ordinea publică, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit pe numele administratorului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 2, alin. 1, pct. 3 din Legea nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here