Sarmale şi friptură pentru internaţii Spitalului Judeţean

136

spitalul judeteanAsta anunţă conducerea Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu pentru bolnavii unităţii medicale. Alături de mese specifice, spitalul se pregăteşte pentru venirea Paştelui şi la capitolul personal medical.

 

Prezent ieri în cadrul unei conferinţe de presă, Gheorghe Neaţă, managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, a anunţat că bolnavii care vor rămâne internaţi în spital şi în zilele de Paşte vor avea parte de o masă specială. De asemenea, unitatea spitalicească a fost pregătită pentru Sărbătoarea Înălţării Domnului. „Chiar dacă Spitalul Judeţean este pregătit pentru pacienţi la orice oră din zi şi din noapte, de această dată am făcut o curăţenie generală suplimentară, ne-am aprovizionat cu medicamente de urgenţă, dar şi cu soluţii perfuzabile şi substanţe anestezice. Avem linii de gardă pe toate specialităţile astfel încât nu vor exista probleme. Eu doresc populaţiei judeţului să nu se îmbolnăvească”, a declarat Gheorghe Neaţă.

Acesta a precizat că la ora actuală, în Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu sunt internaţi 700 de pacienţi şi se preconizează ca în zilele de Paşti să rămână în unitate 600 de bolnavi, care să petreacă sărbătorile pe patul de spital. „Vom reuşi să le facem o masă pentru Paşti cu sarmale, friptură, cozonac, ouă roşii pentru a se simţi ca în familie, sau unii dintre ei poate chiar mai bine deoarece în lipsa unei familii preferă să rămână internaţi în spital”, a adăugat managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here