Sanitas continuă negocierile pentru majorări salariale

386

În ultima perioadă, sindicaliştii de la Sanitas au reuşit să obţină creşteri salariale de care se bucură toţi salariaţii din sistemul sanitar. Cu toate acestea, potrivit conducerii Sanitas Gorj, negocierile continuă, încercându-se obţinerea unor creşteri salariale pentru angajaţii din Direcţia de Sănătate Publică, dar şi pentru personalul din creşe şi grădiniţe. Şi negocierile nu se opresc aici, după cum confirmă Valentin Popa, liderul Sanitas Gorj.

În această toamnă, salariaţii din sistemul sanitar se bucură de salarii mai mari, graţie negocierilor purtate de Sanitas cu reprezentanţii Guvernului. „Împotriva scepticilor de serviciu dintotdeauna, salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au primit, cu ajutorul deosebit al Consiliului Judeţean Gorj, o creştere de salariu de 12 %. Şi asta nu e tot. De la 1 octombrie 2015 încă 25% s-au adăugat la salarii pentru toţi angajaţii din instituţiile sanitare din România. Şi asta pentru că avem un Guvern care se gândeşte la români şi o federaţie sindicală care ştie să negocieze: Federaţia Sanitas”, a menţionat Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj.

Negocierile continuă
Potrivit conducerii Sanitas Gorj, negocierile continuă, încercându-se obţinerea unor creşteri salariale pentru angajaţii din Direcţia de Sănătate Publică, dar şi pentru personalul din creşe şi grădiniţe. Şi negocierile nu se opresc aici; Sanitas doreşte să obţină creşteri salariale şi pentru angajaţii centrului de dializă Avitum Târgu-Jiu. „Negociem cu Guvernul pentru ca salariaţii din DSP să beneficieze de creşterea salarială. Încercăm să găsim soluţii şi pentru salariaţii din creşe şi grădiniţe. De asemenea, săptămâna aceasta o să luăm legătura cu conducerea centrului de dializă Avitum -Târgu-Jiu, unde avem membri de sindicat; deşi este o firmă privată, noi demarăm negocierea unei majorări salariale”, confirmă Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj.Conducerea Sanitas Gorj este încrezătoare în forţele sale, având convingerea că vor finaliza cu succes şi aceste negocieri.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Și la spitalul carbunesti de ce ni faci nimic mai nea popa?cred ca ai și pe acolo câteva sute de prosti care te cotizează,ști ca patronul târziu ni le da bonuri de 2 ani,ști ca un are bani de salariile alea amarate?ști dar te faci ca ni ști, în mama voastră de escroci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here