Saloanele de înfrumuseţare, luate cu asalt de târgujience

233

Patronii saloanelor de înfrumuseţare din Târgu-Jiu au pregătit pentru Anul Nou oferte extrem de atrăgătoare. Aşa că doamnele şi domnişoarele s-au asigurat încă de acum o săptămână că vor ocupa un loc în agenda specialiştilor pentru a fi frumoase şi atrăgătoare, la sfârşit de an. Decembrie este de asemenea o lună în care câştigurile saloanelor de înfrumusetare se dublează, iar cine nu şi-a alocat timp pentru a-şi face o programare în acest sens, riscă să se aranjeze acasă sau de abia în luna ianuarie.

Saloanele de înfrumuseţare din municipiu au pregătit, pentru Anul Nou, oferte extrem de atrăgătoare clientelor: pachete de servicii, reduceri de preţuri, dar şi cadouri. Clientele şi-au făcut rezervări din timp, cele mai multe, însă, pentru Revelion. “Clientele noastre şi-au făcut rezervări din timp, ele ştiind deja că noi lucrăm numai cu programare. Agenda pentru Crăciun a fost plină, pentru Revelion la fel avem foarte multe cereri pentru vopsit, aranjat de asemenea predomină manechiura, ungiile cu tips şi gel”, a precizat angajata unui salon de înfrumuseţare din Târgu-Jiu. Angajata a mai spus că doamnele şi domnişoarele care s-au programat pentru a-şi pune gel pe unghii, ajung să scoată din buzunar aproximativ 60 de lei şi pentru gene false în jur de 90 de lei. Clientele care s-au programat vor gel şi modele pe unghii, gene permanente şi gene false, dar sunt şi pentru vopsit, iar, ca şi culori, predomină arămiu, roşu.

Coafatul acasă, mult mai accesibil
Gorjencele care nu îşi permit luxul unui salon de înfrumuseţare, preferă să apeleze la prietene, cunoştiinţe care să le coafeze acasă. Pentru tuns însă, merg la un salon de specialitate, dar se lasă vopsite, pensate sau aranjate de către prietene.Unul dintre motivele pentru care renunţă la un salon profesionist de înfrumuseţare este lipsa banilor. Un alt motiv este lipsa timpului, multe gorjence lăsând pe ultimul moment propria imagine. Şi atunci, cea mai bună alternativă pentru a fi aranjate de Revelion, şi fără mulţi bani, şi cu toate pregătirile făcute, este să se coafeze acasă. “Prefer să mă aranjez acasă, nu din plăcere ci din lipsa banilor. Dacă banii nu ar fi o problemă aş sta numai prin saloane de înfrumuseţare, aşa apelez la prietena mea”, a spus una dintre cliente.

Preţurile, în funcţie de locaţie şi calitate
Pentru doamnele care au lăsat pe ultima sută de metri mersul la coafor, le anunţăm că mai sunt locuri libere la saloanele de înfrumuseţare. Preţul însă, este în funcţie de locaţia salonului, calitatea produselor folosite, cantitatea acestora şi bineînţeles notorietatea. Dacă la un salon de fiţe, preţul unui simplu tuns este de 40 lei, la saloanele de cartier, unde nu este atât de aglomerat, preţul porneşte şi de la 10 lei pentru aceeaşi tunsoare. Pentru pensat, doamnele vor scoate din buzunare de la 7 la 20 lei, iar pentru manichiură şi pedichiură peste 50 lei. „Clientele noastre îşi doresc o schimbare totală de look în această perioadă. Unele petrec şi patru-cinci ore la salon, doresc tot pachetul. Bineînţeles, pentru acestea dar şi pentru clientele fidele avem reduceri”, a spus Tatiana. După tuns, vopsit, epilat, pensat, reprezentantele sexului frumos trebuie să mai cheltuiască ceva bani şi pentru haine. Şi bărbaţii doresc să se răsfeţe de sărbători, preţul pentru un tuns fiind de 15 lei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here