Salată grecească

308

Ingrediente:
ulei de măsline
suc de lămâi
un căţel de usturoi
oregano

sare
piper
3 roşii
o ceapă roşie
un castravete
un ardei verde
120 grame brânză feta
măsline.

Mod de preparare:
În recipient, amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie, usturoiul pisat, sarea, piperul şi oregano. Amestecă totul bine, până obţii un sos omogen. Într-un bol mare, pune toate ingredientele, tăiate felii. Amestecă bine. Adaugă apoi sosul şi amestecă bine, până când toate ingredientele se combină. Salata grecească se serveşte imediat după preparare, cu lipie crocantă. Salata se poate servi şi alături de preparate din carne la grătar, sau ca atare, cu foccacia. Poftă mare!
Selecţia realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here