Să salvăm împreună o viață! Pe cea a lui David, în vârstă de doar 5 ani

384

Familia unui băiețel în vârstă de doar 5 ani, din Târgu-Jiu, face o încercare disperată de a-și ajuta fiul, care se luptă cu o boală incurabilă. Deja, băiețelul a suferit mai multe intervenții chirurgicale realizate în țară, dar soluția salvatoare pare că vine din Turcia, de la o clinică specializată de oncologie. Pentru asta, familia lui David are nevoie de ajutorul nostru al tuturor, iar cei care îi pot ajuta sunt așteptați să facă donații în lei într-un cont deschis la o bancă din Târgu-Jiu.

Familia Bitică din municipiul Târgu-Jiu are gemeni, pe David și pe Denis. Cei doi micuți au fost sănătoși până la vârsta de 3 ani, când David a manifestat brusc primele semne ale bolii. Părinții au acționat rapid și l-au dus la un spital din București, unde acesta a suferit prima intervenție chirurgicală, medicii depistându-i o tumoră de 5 cm pe creier. Tumora a fost scoasă în totalitate, dar la analize s-a depistat că este malignă. Au început citostaticele, micuțul reacționând cu bine la tratament până în vara acestui an când boala a recidivat. David a suferit a doua intervenție chirurgicală la același spital și la același medic și de data aceasta cea de-a doua tumoră a fost îndepărtată în totalitate. Copilul face în prezent radioterapie, după ce medicii au depistat la un RMN ceva probleme și pe coloană. Părinții căutând soluții au găsit clinica din Turcia, unde copilul ar putea fi tratat cu șanse mari de a se însănătoși. Pentru asta s-au început deja demersuri, costul tratamentului nu este în prezent cunoscut de familia lui David, dar aceștia așteaptă răspuns de la clinică pentru a se prezenta acolo cu copilul. Până atunci însă părinții strâng bani, încercând astfel să-și asigure o sumă necesară pentru deplasarea în Turcia. “Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în momentele grele pe care le-am trecut cu David, atât celor de la grădiniță care ne-au sprijinit, de la mine la serviciu, apropiaților, prietenilor și familiei. Le mai cerem încă o dată ajutorul, atât lor, cât și altor persoane care ne înțeleg durerea și dorința ca micuțul să se facă bine”, a declarat tatăl lui David. Băiețelul se află și acum internat la spitalul din București, unde i se face, în continuare, tratament.
DONAŢII
Cei care doresc să vină în sprijinul lui David pot face donaţii în contul deschis la BRD: RO97BRDE200SV60633442000 pe numele Bitică Victor-Florin.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here