S-a ales cu dosar penal pentru uzurpare

239

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Ţicleni s-a ales cu dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Bărbatul de 48 de ani, a încercat să intimideze poliţiştii din Bâlteni, spunând că este inspector anticorupţie în cadrul unui O.N.G. şi a cerut dosarul unei cunoştinţe. „La sediul Postului de Poliţie Bîlteni s-a prezentat, marţi după-amiază, un bărbat care, declinându-şi calitatea de inspector anticorupţie în cadrul unui O.N.G., a solicitat să-i fie prezentate documente oficiale privind măsurile dispuse împotriva unei tinere de 21 ani, care, în data de 25.04.2011, fusese sancţionată contravenţional de către poliţişti, pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat, iar cu această ocazie, în sensul atestării calităţii oficiale, U.C., de 48 ani, din oraşul Ţicleni, a prezentat o copie xerox a unei legitimaţii de inspector al unui O.N.G.. Mai mult, poliţiştii au constatat că bărbatul avea asupra sa un toc de pistol în care era introdusă o brichetă tip pistol de culoare neagră şi două cartuşe calibru 9 mm, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi nu era autorizat să le deţină.

Bricheta tip pistol, tocul în care aceasta era poziţionată, cele două cartuşe şi copia legitimaţiei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here