Rudele victimelor lui Voica, nemulţumite de pedeapsa aplicată edilului

84

Picture 060Curtea de Apel Craiova judecă recursul formulat de rudele victimelor accidentului produs de primarul comunei Săcelu, Ion Voica. Judecătorii din Novaci l-au condamnat pe edil la un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare pentru că a omorât o femeie şi a accidentat-o pe alta. Termenul de recurs este stabilit pentru 14 aprilie.

Nemulţumite de decizia instanţei de judecată din Novaci, Ileana Dumitrescu Roman, Sergiu Dumitrescu Roman, Ion Dumitrescu şi Ţuţulia Dumitrescu au atacat, în recurs, sentinţa dată de magistraţi prin care primarul comunei Săcelu, Ion Voica, primea o pedeapsă de un an şi 10 luni pentru că a omorât o femeie. Alături de aceştia, şi firma de asigurări Omniasig din Bucureşti a făcut recurs.

În decembrie anul trecut, magistraţii Judecătoriei din Novaci au pronunţat, sentinţa de condamnare a lui Ion Voica, judecat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Acesta a primit un an şi 10 luni de închisoare, cu suspendare. În 28 decembrie 2008, Ion Voica a fost implicat într-un grav accident rutier, în care o bătrână şi-a pierdut viaţa. Femeia de 62 de ani, a murit după ce maşina Primăriei, condusă chiar de primar a lovit-o în plin, aceasta aflându-se pe marginea drumului alături de altă femeie. Ancheta iniţială, efectuată de poliţişti, a scos la iveală faptul că primarul a încercat să se sustragă cercetărilor, indicând o altă persoană la volan.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here