Prunariu, pus preşedinte la PPDD cu recomandări sportive

273

DSC_0041Mihai Prunariu, uns la finalul săptămânii trecute preşedinte al PPDD Gorj a organizat ieri prima sa întâlnire cu reprezentanţii mass-media în noua sa calitate. Prunariu a transmis că a preluat funcţia de şef al PPDD Gorj, în interimar, Simona Man, şefa PPDD, fiind chiar duminică la Târgu-Jiu pentru discuţii şi urmând să revină, din nou, vineri.

În ce priveşte recomandările celor care au avut grijă să îl indice pe Prunariu la Dan Diaconescu, şeful PPDD Gorj a declarat că nu ştie de unde au venit.

A indicat însă ,,lumea sportului”, acesta fiind şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal(AJF) Gorj. Întrebat dacă Marin Condescu, preşedintele CS Pandurii ar fi putut să îi facă o astfel de recomandare pentru funcţie, Prunariu a declarat că nu se poate aşa ceva, relaţia cu şeful CS Pandurii fiind rece de peste doi ani şi jumătate. Nu se ştie astfel cine l-a vrut pe Prunariu, simpatizant PNL, în această funcţie, după demisia lui Constantin Căruntu. În ce priveşte activitatea pe următoarele 30 de zile, cât are mandat de preşedinte, Prunariu a anunţat că vrea să facă treabă, să numească candidaţi în toate localităţile şi să conlucreze, fără schimbări, cu cei rămaşi în conducerea partidului. Nu va face alianţe preelectorale şi nu va face schimbări de oameni în funcţiile de conducere a PPDD. Prunariu nu a discutat mai nimic de Ilie Petrescu, care a stopat negocierile cu PPDD, dar a menţionat că nu intenţionează să rupă membrii de la PNL.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here