Proiectul privind bonificația acordată persoanelor juridice care își achită integral taxele și impozitele la final de martie, votat la limită la Motru!

1160

În ultima ședință de CL Motru a fost votat proiectul privind bonificația acordată persoanelor juridice care își achită integral taxele și impozitele la final de martie, inițiat de viceprimarul Cosmin Morega. Proiectul a trecut cu votul a 10 aleși de la PSD, PSRo și ALDE. Împotrivă s-a votat de către aleșii PNL și UNPR, aceștia opunându-se facilităților pentru persoanele juridice ce au ales să părăsească municipiul și să își mute afacerile în alte localități unde se aplică de mult această facilitate.
Vicele a propus aleșilor același proiect anul trecut, dar acesta nu a obținut numărul de voturi necesare, proiectul picând la vot.,,Am insistat pentru acest proiect pentru a aduce un plus persoanelor juridice și a da posibilitatea și altora să vină în zonă pentru a realiza noi locuri de muncă. Acest proiect va duce și la o colectare mai bună și la timp a taxelor locale ca, de altfel, și celelalte două proiecte aprobate care au vizat anularea penalităților și majorărilor pentru persoane fizice și juridice care au achitat integral debitul până la finalul anului trecut, lucru care a adus în bugetul local peste 6 miliarde, dar și o facilitate de 3 miliarde”, a declarat viceprimarul Morega.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here