Profit mai mare pentru Artego

565

Producătorul de benzi de cauciuc Artego Târgu-Jiu a raportat în primele nouă luni din acest an afaceri de 122,8 milioane lei, plus 6,8% față de perioada similară din 2018. Profitul este de 7,67 milioane lei, echivalentul unei creșteri de 38%, față de anul 2018 (5,5 milioane lei).
„Pentru perioada următoare, evoluția pe piață va fi influențată de impactul pe care măsurile care vor fi luate la nivel macro-economic (creșterea prețurilor la gaze naturale, evoluția prețului la combustibili, evoluția cursului leu-euro etc) îl vor avea asupra dinamicii achizițiilor, investițiilor, modernizărilor și mentenanței. De aceea, luând în calcul toate aceste aspecte, dacă evoluția generală a economiei va cunoaște o relativă stabilitate, este posibilă o menținere, pe termen scurt și mediu, a situației existente, din punct de vedere al nivelului de vânzări și al activității productive, continuând pe de altă parte să fie făcute eforturi pentru asigurarea unor fluxuri de numerar care să permită onorarea datoriilor către angajați, stat și furnizori”, transmit reprezentanții companiei.
Artego Târgu-Jiu, companie controlată de asociația salariaților în proporție de 77,81% din capitalul social, este listată la Bursa de Valori București. Societatea are o tradiție de peste 40 de ani în domeniul produselor din cauciuc, înființându-se în anul 1973 pe platforma industrială de nord a orașului Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here