Prins cu etnobotanice, la vânzare

213

Imagine_produse-etnobotanice-la-super-pret-in-bucuresti-4ce938efa79dd5b7a9ca54f36[1]Încă un magazin cu etnobotanice, din Târgu-Jiu, a fost închis, după ce a fost prins de către poliţişti cu 182 de plicuri expuse la vânzare. Magazinul era amplasat la mai puţin de 2.000 metri faţă de unităţile sanitare şi şcolare.

Poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, au sancţionat o societate comercială pentru acte de comerţ cu produse de tip ”etnobotanic”. Cele 182 de plicuri expuse la vânzare, ce conţineau produse tip „etnobotanic”, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În urmă cu două zile, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au efectuat verificări pe linia comercializării produselor psihoactive. Cu acest prilej, la un magazin din Târgu-Jiu, poliţiştii au constat E.B.C., de 23 ani, din comuna Dăneşti, încadrat în calitate de vânzător, avea expuse şi oferea spre vânzare potenţialilor clienţi, un număr de 182 pachete cu produse tip „etnobotanic”, magazinul fiind amplasat la mai puţin de 2.000 metri faţă de unităţile sanitare şi şcolare din zonă.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2.500 lei, conform prevederilor Hotărârii de Consiliu Judeţean Gorj. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a produsele comercializate, evaluate la suma de 2.775 lei. Cercetările continuă.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here