Primele biciclete electrice asamblate la Târgu-Jiu, prezentate publicului

985

Unul dintre investitorii de la Târgu-Jiu, producătorul de biciclete electrice Bike Electric Quadrini, a fost prezent în Piața Prefecturii vineri, 26 iulie, chiar înaintea spectacolului susținut de Taraful ,,Constantin Lătărețu” și Damian Drăghici & Brothers.

Entitatea economică nou înființată are în acest moment zece angajați și a anunțat că vor urma, în curând, și alte recrutări de personal, în așa fel încât alte zece persoane să lucreze aici până la sfârșitul anului. Pentru 2020, producătorul și-a anunțat intenția de a investi în unitatea ce-și desfășoară activitatea în fosta fabrică de confecții de la Coloana Infinitului, peste un milion de euro din fonduri europene, urmând să ajungă la 60 de angajați. Înaintea concertului de vineri seară, au fost prezentate primele biciclete electrice asamblate la Târgu-Jiu. Producătorul a anunțat că unele subansamble vor fi produse la Peștișani, dar la Târgu-Jiu se asamblează modelul de bicicletă ,,Dacicleta”. Cetățenii au și putut testa aceste produse în centrul municipiului.
Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță că va sprijini astfel de demersuri ale producătorilor din oraș, inclusiv ale întreprinderilor mici care asigură locuri de muncă pentru locuitori și contribuie la bugetul local, mai ales prin comercializarea de mărfuri produse aici. ,,La Târgu-Jiu se va asambla primul brand românesc de biciclete electrice. Am acceptat invitația celor de la Bike Electric Quadrini de a le testa produsele în această seară (n.r. vineri), în centrul municipiului, chiar înaintea începerii spectacolului Tarafului Constantin Lătărețu și Damian Drăghici & Brothers. Mi-a plăcut ideea lor și voi fi alături de toate firmele care produc la Târgu-Jiu. Entitățile economice, mici sau mari, sunt foarte importante pentru municipiu și trebuie ajutate. Oferă locuri de muncă, plătesc taxe și impozite locale, întreaga economie a orașului se sprijină pe umerii lor. De aceea le voi fi totdeauna alături”, a declarat, vineri dimineață, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here