Primarul Pavel se dă “victimă colaterală” şi se vede achitat

559

Sentinţa în dosarul primarului de Peştişani, Florin Pavel, şi al şefului PNL Gorj, Dian Popescu, s-a amânat ieri pentru a treia oară, de data aceasta edilul liberal preferând să nu se mai deplaseze la Înalta Curte pentru a afla potenţiala sentinţă. Pavel a stat astfel în primărie atunci când Înalta Curte s-a pronunţat, mai amânând o dată verdictul, declarând că simte că va fi achitat, asta, dacă nu Dian Popescu îl va trage în jos, magistraţii stabilind să-l pedepsească pentru că “mituitorul” său este acum parlamentar. Primarul a susţinut astfel că nu este vinovat, că se vede achitat şi că singura “piatră de moară” în acest dosar este, în opinia sa, Dian Popescu, din cauza căruia, nu exclude că ar putea deveni “victimă colaterală”. Mai exact, Pavel ia în calcul că ar putea primi o condamnare în dosar deoarece Dian trebuie condamnat şi dat exemplu. În rest, faptele săvârşite nu ar mai conta, crede primarul, care a recunoscut că se confruntă cu datorii.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. ”În rest, faptele săvârşite nu ar mai conta, crede primarul, care a recunoscut că se confruntă cu datorii”,,,,,,,,,,pai ,nu mai conteaza faptele savarsite, poate conteaza faptele savarsite dupa ce a iesit din parnaie …ce mai justitie !? IL PRINDE PE HOT ,IL BAGA LA PUSCARIE,II DA DRUMUL SI-L PUNE DIN NOU PRIMAR.!!!!!!!!

  2. Bă primare ,,,,da’ dobitoc mai esti . Sau poate ne crezi pe noi prosti . Pai daca tu si gasca ta a-ti furat 20 de miliarde , tot noi trebuie sa-ti multumim ? bă,,, da dobitoc mai esti , mai ,, ……victima colaterala,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here