Primarul Jianu, suspendat 14 zile din activitate, a întrunit Consiliul Local în ședință de îndată

1446

Edilul de Motru, Gigel Jianu, a întrunit joi, 3 septembrie, Consiliul Local în ședință de îndată, deși acesta se află în carantină la domiciliu, timp de 14 zile. Cu toate acestea, pe documentele înaintate, ieri, CL apare semnătura primarului al cărei familie, soția și fiica, sunt confirmate cu COVID-19. Un astfel de demers nu s-a mai întâmplat niciodată, știu fiind că și primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a fost izolat la domiciliu chiar de două ori. În acea perioadă, edilul liberal nu a întrunit ședințe și nu a avut întâlniri cu subalterni, respectând măsurile de izolare, fără să aibă în familie cazuri.

Șocant este că, pe ordinea de zi a ședinței urgente de CL de ieri s-au aflat 12 proiecte de hotărâre dintre care două nu aveau semnătura de legalitate, care sunt și cele mai importante pentru edilul local.
Adică, proiectul privind sediul ALDE și cel privind înlocuirea Consiliului de Administrație și al directorului de la Direcția Publică Motru.
Aceste proiecte au trecut, deși nu erau semnate de legalitate, ca și restul de 10 proiecte, edilul având majoritatea necesară.
Corespondența primarului pentru ședință a fost asigurată de către consilierul personal, care a intrat în contact cu edilul și apoi cu salariați ai primăriei. Acest lucru este destul de periculos și atrage după sine riscuri pentru restul angajaților primăriei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here