Primarul Grigorie Petre le mulţumeşte cetăţenilor din Plopşoru pentru vot

431

Grigorie Petre, primarul comunei Plopşoru, le mulţumeşte cetăţenilor din localitatea pe care o păstoreşte pentru votul acordat la turul II al alegerilor prezidenţiale. Edilul le este recunoscător plopşorenilor şi pentru modul în care au votat, aproape 70% dintre ei optând pentru Victor Ponta.

La Plopşoru, câştigătorul alegerilor prezidenţiale este Victor Ponta. Aproape 70 de procente din alegători i-au acordat votul premierului. Pentru primarul Grigorie Petre, acest rezultat este foarte important, el exprimând nu doar dorinţa plopşorenilor, ci şi mulţumirea lor faţă de proiectele social-democrate. Tocmai de aceea, edilul are numai cuvinte de laude la adresa cetăţenilor din comună. „Mă declar mulţumit de prezenţa la vot şi de rezultatul de 70% pe care l-a obţinut Victor Ponta la Plopşoru. Acest rezultat demonstrează că cetăţenii din Plopşoru sunt alături de mine şi de demersurile şi eforturile mele de a le crea condiţii de viaţă foarte bune. Contează enorm de mult ca un primar să aibă susţinerea electoratului său, iar la noi în comună, rezultatele de la vot vorbesc de la sine”, a menţionat Grigorie Petre, primarul comunei Plopşoru.
Edilul Grigorie Petre le mulţumeşte tuturor plopşorenilor pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o şi îi asigură de întreaga sa apreciere şi de un devotament total. Pentru următoarea perioadă, primarul Petre are în vedere noi proiecte  locale, pe lângă cele realizate până în prezent, ce au drept scop îmbunătăţirea calităţii vieţii şi creşterea nivelului de trai pentru toţi cetăţenii din Plopşoru printre care se numără: Realizarea unui sistem de canalizare apă menajeră în comuna Plopşoru, investiţie începută în această toamnă pentru satele Olari, Plopşoru, Sărdăneşti, Văleni, şi care va continua şi în celelalte sate; Modernizarea drumurilor săteşti şi vicinale, investiţie aprobată de actualul Guvern, ce se va realiza pe măsură ce lucrările de canalizare înaintează; Modernizarea căminelor Olari şi Ceplea, investiţii realizate prin Compania Naţională de Investiţii; Reabilitarea şi modernizarea şcolilor din comuna Plopşoru.
Rezultatele primarului se datorează si modului în care acesta ştie sa relaţioneze cu colegii din Primăria comunei Plopşoru. Faptul că primarul ţine aproape de cetăţeni este un lucru  demonstrat  prin antrenarea funcţionarilor publici  în relaţia de comunicare cu cetăţenii. În acest sens, primarul Grigorie Petre urmăreşte „modul în care funcţionarii publici din Primăria comunei Plopşoru  scriu şi comunică, timbrul vocii acestora, felul în care îşi aleg cuvintele şi tonul comunicării”; în viziunea edilului, cu cât sunt mai mari progresele tehnologice, cu atât va fi mai necesar ca vocea funcţionarului să poată convinge, să calmeze, să laude şi să încurajeze.
Sub sloganul  „Pregăteşte-te să fii european”, Primăria  comunei Plopşoru va declanşa, începând cu luna ianuarie 2015, o  campanie de informare în legătură cu  modernizarea administraţiei publice locale, cât şi în legătura cu investiţiile  ce  se vor realiza cu sprijinul cetăţenilor care vor face propuneri de  realizarea unor proiecte de dezvoltare a comunei în perioada următoare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here