Primarii Nioață și Ciocea își încep mandatele sub semnul milionului de euro

336

Primarul de Bumbești-Pițic, Michy Nioață, și cel de Bustuchin, Ion Ciocea, nici nu și-au intrat bine în pâine, obținând mandatele de edili, pentru încă patru ani, că au bifat fiecare câte un proiect de câte un milion de euro. Proiectele aprobate pe AFIR, privesc modernizarea unor drumuri de pe raza acestor localități, cu fonduri europene.

primariPrimarii din Bustuchin și Bumbești-Pițic sunt singurii din Gorj cărora li s-au aprobat proiectele depuse pe Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale(AFIR). Fiecare va primi pentru proiectele sale câte un milion de euro, la Bumbești-Pițic urmând să se realizeze patru drumuri cu banii respectivi. “Drumurile au o lungime totală de 7 km și jumătate și se vor realiza în Poienari, în Cârligei două dintre ele și la Bumbești Deal. Proiectul privește modernizarea drumurilor de interes local și s-a aprobat cu mai bine de o săptămână în urmă”, a declarat edilul de Bumbești-Pițic.
ciocea bustuchinCiocea s-a arătat și el bucuros de proiectul aprobat, acesta fiind unul dintre multele avizate pentru Primăria Bustuchin.
“Noi am depus studiul, urmează să depunem proiectul tehnic, semnăm contractul și facem licitația”, a explicat și edilul Ciocea.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here