Primarii de Bălănești și Scoarța au câștigat zâmbete, la schimb cu jucării

467

Edilii comunelor Bălănești și Scoarța au pus și de data aceasta umărul la Campania “Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, derulată de cotidianul Gorjeanul, la care Carrefour România este partener, iar Centrul de Calcul Târgu-Jiu și Tipografia ProdCom sunt sponsori. Ovidiu Pungan și Ion Stamatoiu au reușit astfel să lase pentru câteva ore programul încărcat, în prag de sărbători, de la primăriile pe care le conduc, pentru a împărți, cu dărnicie, jucării și cozonaci pe la copiii nevoiași din localitățile pe care le gospodăresc. Munca nu a fost una fără recompensă, cei doi primari fiind răsplătiți cu zâmbete, strigăte de bucurie și multe mulțumiri sincere de copiii din familii fără posibilități, care așteptau însă și ei iepurașul de Paște.

Primul, care, joi, a dat trezirea micuților săraci din comună, a fost primarul de Bălănești, Ovidiu Pungan. De altfel, edilul însoțit de doi salariați ai primăriei și de echipa Gorjeanul, a împărțit cu veselie, la copiii nevoiași din localitate, păpuși, ursuleți, mașinuțe și cozonaci. Fericiți de gestul de caritate de care au parte copiii lor în prag de sărbători au fost și părinții celor mici, care emoționați, le-au mulțumit tuturor celor implicați în această campanie.

“Cei de la Gorjeanul s-au gândit la voi și în acest an și v-au adus iar jucării și cozonaci”, le-a transmis primarul de Bălănești părinților celor mici.
La fel a făcut, de altfel, și edilul Ion Stamatoiu, de la Scoarța, care a însoțit și echipa Gorjeanul tot la 15 familii sărace cu copii din comuna pe care o administrează. “Mulțumim celor care s-au gândit la copiii nevoiași din Scoarța, mulțumim Gorjeanul că a continuat tradiția și de Paști împarte cozonaci, jucării și multe bucurii”, a spus edilul Stamatoiu.

Ediția a doua a campaniei umanitare “Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!” a făcut fericiți peste 200 de copii nevoiași din zece comune ale județului Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here