Preînscrieri la Colegiul UCB

433

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează, începând cu 11.05.2015, o campanie de preînscriere în cadrul Colegiului instituţiei, pentru anul şcolar 2015-2016. Potrivit reprezentanţilor UCB, oferta este variată, iar taxele de studii sunt moderate, cursanţii urmând să beneficieze de mijloace de predare moderne.

Începând de luni, 11 mai 2015, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu dă startul unei campanii de preînscriere la Colegiul universitar, pentru anul 2015-2016.
Oferta educaţională este variată şi include calificări ce aparţin domeniilor de studii acreditate ale universităţii:
ucb preinscrieriPotrivit reprezentanţilor UCB, „procesul de învăţământ este asigurat de cadre didactice universitare şi de cadre didactice asociate ale căror cariere sunt bine conturate şi care utilizează mijloace de predare moderne. Taxele de şcolarizare sunt moderate, plătibile în rate pe parcursul anului şcolar”.
Elevii vor putea beneficia de infrastructura Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, vor putea participa la proiecte derulate în cadrul universităţii şi la activităţile de voluntariat.
Pentru informaţii asupra dosarului de preînscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să se prezinte la sediul Colegiului Universităţii „Constantin Brâncuşi”, din strada Eroilor nr.30 (sediul Rectoratului), telefon: 0253/218222.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here