Prefectul, consilierul Rădulescu şi alţi gorjeni cu suflet sprijină acţiunea umanitară a nemţilor

369

Mesajul adresat gorjenilor care aveau posibilitatea de a sprijini acţiunea nemţilor în acţiunea umanitară ce se va desfăşura la începutul lunii decembrie a fost auzit şi de prefectul de Gorj, dar şi de consilierul local Alin Rădulescu şi de alte persoane. Astfel, omul de afaceri Ştefan Dogaru le asigură cazarea nemţilor, iar Rodica Filip îi va hrăni la restaurantul său. Luigi Brînduşescu este deja în Germania pentru a însoţi convoiul umanitar în drum spre Târgu-Jiu.

Reprezentanţii Mesei Rotunde şi cei ai Cercului Doamnelor din Germania revin în judeţul nostru cu 4.500 de cadouri pentru micii gorjeni. Transportul ajunge la Târgu-Jiu pe 1 decembrie, în următoarele zile cadourile fiind împărţite în mai multe zone ale judeţului. Şi acest gest umanitar a fost posibil tot datorită implicării celor doi tineri entuziaşti: Cristi Tudor din Târgu-Jiu şi Luigi Adelin Brînduşescu din Drobeta-Turnu Severin. Ei au fost şi cei care au făcut un apel la gorjenii care puteau sa sprijine acţiunea umanitară a nemţilor. Primii care au răspuns apelului au fost prefectul Alin Văcaru şi consilierul municipal Alin Rădulescu. Exemplul lor a fost urmat de alţi gorjeni cu suflet bun. „Mulţumim prefectului Alin Văcaru pentru sprijin, dar şi consilierului municipal Alin Rădulescu, care ne-a promis că ne pune la dispoziţie  o dubiţă. De asemenea, mulţumim domnului Ştefan Dogaru, care cazează delegaţia din Germania şi doamnei Rodica Filip, care le oferă mesele la restaurantul său”, a menţionat Cristi Tudor.

Nemţii prezenţi la manifestările de 1 Decembrie
Luni, 1 decembrie, reprezentanţii Mesei Rotunde şi cei ai Cercului Doamnelor din Germania vor asista la manifestările organizate de autorităţile gorjene cu ocazia Zilei Naţionale a României.
Fiind o zi liberă pentru instituţiile publice, ziua de luni va fi una specială pentru delegaţia din Germania, Cristi şi Luigii încercând să le mulţumească nemţilor oferindu-le prilejul de a observa pe viu cum sărbătoresc gorjenii Ziua Naţională a României şi de a degusta preparatele tradiţionale specifice momentului.

Remember!
În prag de sărbători, nemţii ajung în Gorj încărcaţi cu 4.500 cadouri pentru copii ce provin din familii cu venituri reduse.
Poate pentru unii dintre aceşti micuţi darul de la nemţi va fi singurul cadou pe care-l vor primi în acest an, de Crăciun. Transportul ajunge la Târgu-Jiu pe 1 decembrie. Reprezentanţii Mesei Rotunde şi cei ai Cercului Doamnelor din Germania ajung cu daruri pentru copii pentru a treia oară în România şi pentru prima dată în Gorj.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. E bine ca prefectul sprijina actiunea dar sa o sprijine cap coada pentru ca este gazda , raman uimit ce atenti sunt astia doi radulescu si dogaru, radulescu a dat o dubita domnule iar alalalt cazare, unde pe vestigiile lui Traian, sa fim seriosi….., Domnule prefect implicati-va total pentru ca aceste cadouri sa ajunga la copii, vedeti dumneavoastra pe cei doi in postura de Mos Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here