Potârcă şi-a dat voturile lui Băsescu

395
constantin-ninel-potarca-Candidatul la alegerile prezidenţiale, Constantin Potârcă, nu a avut nici un beneficiu de pe urma faptului că a intrat în lupta pentru Cotroceni. Voturile sale nu au fost cumpărate de nimeni, susţine Potrârcă, deoarece el le-a transmis alegătorilor săi, în turul doi, să îl voteze pe Traian Băsescu.

În schimbul acestui gest, Potârcă nu a fost recompensat în nici un fel de actualul preşedinte al României, pierzând şi locul de consilier prezidenţial pe problemele rromilor pe care şi-l dorea.

Omul de afaceri de etnie rromă, Constantin Potârcă, a pierdut alegerile prezidenţiale şi s-a reîntors la vechile preocupări. Deşi are şi în prezent probleme cu afacerile, având firmele în faliment, Potârcă se ocupă, în continuare, de politică. Nu de cea a PD-L-ului, chiar dacă abia acum recunoaşte că le-a cerut votanţilor săi să îl voteze pe Traian Băsescu, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de anul trecut. ,,Le-am zis celor care m-au votat să de-a votul PD-L-ului, şi lui Traian Băsescu. Şi, după cum se vede, am făcut o alegere bună”, a declarat Potârcă. Deşi menţiona că vrea de la cel pe care îl va susţine în turul al doilea, un loc de consilier pe problemele rromilor la prezidenţie, Potârcă şi-a dat voturile şi fără nimic. Sunt destui care susţin că voturile lui Potârcă nu le-a dorit nimeni, deoarece au fost foarte puţine şi fără valoare. Omul de afaceri de etnie rromă din Târgu-Jiu a obţinut un scor de doar 0,21% la primul tur al alegerilor prezidenţiale.
Probleme în afaceri
După eşecul de la prezidenţiale, Potârcă susţine că nu are probleme cu rromi din cartier, deşi au fost numeroşi cei care au susţinut că acesta este pe sponci rămânând fără bani şi cu datorii în ţigănie. ,,Nu am datorii. Am luat galbeni de la ţiganii din Meteor prin 2000, cu acte, totul în regulă dar nu acum, cum spun unul şi altul. Eu mă ocup de politică şi vreau să îmi fac partidul meu. Nimeni nu poate să mă condamne pentru asta. Am şi avut o întâlnire la Bucureşti, de curând cu toate organizaţiile rromilor”, a declarat Ninel Potârcă.
Acesta a recunoscut, în schimb, că are probleme cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, care i-a falimentat cinci firme şi i-a făcut popriri pe conturi. El a ameninţat că îi va acţiona în instanţă pe cei care se fac vinovaţi de situaţia aceasta.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here