Postul de șef al Corpului de Control al CEO, scos la concurs! Pesedistul Biriboiu, executat

1968

CE Oltenia organizează pe data de 18 septembrie concurs pentru ocuparea postului de șef al Corpului de Control al companiei. Postul este ocupat până atunci de Adrian Biriboiu, fost liberal, în prezent candidat PSD la Primăria Turceni.

Adrian Biriboiu conduce Corpul de Control al CEO de circa doi ani, după ce Dorin Ioana a părăsit funcția. Liberalul Biriboiu a condus structura fără concurs. Pe 2 septembrie, CEO a anunțat însă că postul va fi scos la concurs pe 18 septembrie, între timp ocupantul postului schimbând culoarea politică, el trecând la PSD după ce primarul Cristina Cilibiu a schimbat partidul.
Nu se cunoaște dacă Biriboiu se va prezenta la concurs, deoarece nu are susținere politică. Pentru postul în cauză este vehiculat numele lui Constantin Popescu, candidat PNL la Consiliul Județean Gorj, al lui Gheorghe Roșianu, salariat al Corpului de Control și al lui Octavian Graure, directorul SE Brăila. La concurs, potrivit unor surse din CEO, ar putea participa și Ion Răuț, fost șef al Corpului de Control al CE Turceni între anii 2004-2007, fost director de Resurse Umane al CEO.
A. Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here