Popa, Sanitas: “Managerul Târziu caută soluții pentru acordarea tichetelor”

505

În prima zi a acestei săptămâni, liderul Sindicatului Sanitas Gorj, Valentin Popa, s-a întâlnit cu Constantin Târziu – managerul Spitalului Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești – și reprezentanții sindicatului Sanitas Spital Cărbunești. În urma discuțiilor s-a stabilit ca în următoarele zile să fie stabilite măsurile pentru rezolvarea problemei privind tichetele de masă.

Valentin Popa, liderul Sanitas Gorj, spune că este alături de membrii pe care îi are la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești și că dacă aceștia vor să înceapă acțiunile pentru recuperarea tichetelor de masă restante, se va acționa în consecință. Astfel, luni, Popa s-a deplasat la Spitalul Târgu-Cărbunești și a spital_carbunesti inscriptavut o întrevedere cu managerul Constantin Târziu și reprezentanții Sanitas din unitate. “Am discutat cu managerul, cu lidera noastră de sindicat și încă două persoane. Managerul Târziu caută soluții pentru acordarea tichetelor și eu cred că se vor găsi, dacă anul trecut s-au acordat în 6 luni din 12, eu am convingerea că se pot acorda pentru toate lunile. Am căzut de acord ca în zece zile să se vină cu soluții concrete”, confirmă Valentin Popa, președintele Sindicatului Sanitas Gorj. Potrivit aceleiași surse, ar fi bine ca salariații Spitalului Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești să își primească tichetele lunar, începând din ianuarie și, dacă se poate, să se găsească soluții pentru recuperarea tichetelor restante.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

  1. Bonurile sunt la restaurantul spitalului de unde bonuri cand managerul tarziu a facut 40, de angajeri intro luna nici la spitalele universitare nu ssu fscut atatea angajeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here