Ponta nu crede că va trece moțiunea

1401

Victor Ponta, preşedintele Pro România, nu dă mari șanse de reușită moțiunii de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune împotriva Guvernului PNL. Deputatul de Gorj a explicat că „în aritmetica parlamentară”, voturile decisive vor fi ale UDMR. „Nu ştiu sincer ce se va întâmpla. Dacă UDMR votează, trece moţiunea. Dacă UDMR nu votează, nu trece”, a afirmat Ponta, reamintind că Pro România a fost singurul partid care nu a votat învestirea Guvernului PNL.
Cu toate acestea, partidul lui Ponta va vota moțiunea de cenzură. „Vom vota moțiunea de cenzură. Nu sunt foarte sigur că o va introduce PSD-ul. Povestea cu moțiunea PSD-ul e ca Petrică cu lupul. Atâta au anunțat-o de luni de zile, eu nu mai cred. Când o să o depună, s-ar putea să nu mai vină nimeni la Parlament, că nu-i mai crede. E un fel de circ politic. Dacă n-am fi în criză, l-aș înțelege”, a spus Ponta.
UDMR a anunțat că nu va semna moțiunea de cenzură, precizând că nu își dorește „o soluție care să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție în cazul epidemiei de COVID-19”. Cel mai probabil, nici nu o vor vota.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here