Poliţist comunitar tăiat pe faţă în discoteca din Peştişani

662

politist comunitarUn tânăr de 21 de ani din municipiu, angajat al Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, de doar un an de zile, a fost atacat duminică dimineaţa într-o discotecă din comuna Peştişani.

Albert Chireaţă se afla la discotecă împreună cu doi verişori când a fost atacat de un grup de persoane certate cu legea. Acesta s-a trezit cu un pahar în faţă, în timp ce urca scările discotecii. Unul dintre agresori s-a tăiat şi el la mână.

Albert Chireaţă era angajat la Intervenţii, în cadrul Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. În vârstă de doar 21 de ani, acesta era salariatul instituţiei de doar un an de zile, perioadă în care s-a comportat ireproşabil. Nu se cunoaşte, în prezent, dacă a fost ţinta unui atac premeditat datorat faptului că era poliţist comunitar, dar există bănuieli în acest sens. Agresorii care au pornit un scandal în discoteca din Peştişani au fost ridicaţi, de curând, de poliţiştii comunitari tot în urma unor altercaţii.
Tăiat pe faţă
Poliţistul comunitar a ajuns duminică dimineaţa , la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „ Tudor Vladimirescu „ din Târgu-Jiu, având o plagă tăiată în zona feţei. Potrivit medicului de gardă de la UPU, victima a prezentat mai multe plăgi faciale tăiate, era în stare de şoc hemodinamic şi a fost internat la ORL. ,,Momentan este stabil deşi a venit în şoc hemoragic”, a declarat Ramona Oprea, medic în cadrul UPU. Tânărul se va afla, în următoarele zile, internat la unitatea spitalicească din municipiu.
Păzit la spital de colegii
Pentru că agresorii au ajuns şi ei la spital, unul fiind tăiat la mână, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, Ion Tudor, a stabilit ca victima să fie păzită de colegii de serviciu. ,,Indivizi cunoscuţi drept certaţi cu legea, care din păcate sunt încă pe străzile din judeţ, deocamdată, pentru că legea favorizează, în continuare infractorii din România. Din păcate, un poliţist comunitar a fost tăiat pe faţă de aceşti indivizi. Poliţia a demarat cercetarea, ancheta. Dacă Târgu-Jiul a fost destul de liniştit în ultima perioadă constatăm că în localităţile din judeţ situaţia nu este la fel. Fac apel la toţi colegii din faţă şi la guvernanţi că trebuie schimbată legea, pentru că sunt prea mulţi infractori şi persoane care utilizează arme şi sunt în libertate”, a declarat Ion Tudor.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here