Poliția în acțiune, la spital

223

Reprezentanții Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Gorj au organizat, miercuri și joi, o acțiune, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pacienții, medicii, asistentele și alți angajați au primit pliante cu recomandări pentru prevenirea furturilor din saloane sau din cabinetele medicale. Oamenii legii le-au oferit sfaturi pentru a nu deveni victimele infractorilor.

politie 2”Nu vă lăsaţi nesupravegheate poşetele, bagajele, telefoanele mobile, atunci când mergeţi pentru efectuarea unor analize; nu vă abandonaţi telefoanele mobile pe noptiere; evitaţi păstrarea unor sume importante de bani şi a altor bunuri de valoare atunci când sunteţi spitalizaţi sau efectuaţi diverse examene de specialitate într-o unitate medicală; atunci când plecaţi din salon rugaţi o altă persoană de încredere să vă supravegheze bunurile; nu lăsaţi la vedere bunuri sau valori care pot fi tentante pentru oricine”, acestea au fost doar câteva dintre sfaturile polițiștilor.politie 3

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate la nivelul întregului județ. Cel mai recent caz de furt de acest gen a fost înregistrat la începutul acestui an, când un minor de 16 ani, din comuna Scoarța, internat într-un centru din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, i-a sustras unei femei 350 de lei, un telefon mobil şi un încărcător, din salonul în care era internată, în cadrul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here